Je gratis e-book “Ontdek in 3 stappen je ware dromen voor werk- en prive leven.”

Als je er plezier in hebt te dansen, te schilderen, te pottenbakken, naar muziek te luisteren of zelf muziek te maken, is dit e-book op je lijf geschreven. Met mijn methode zul je dan snel naar je hart kunnen gaan. Door tijd te nemen voor jezelf en naar je hart te luisteren, kun je dan grote ontdekkingen doen.

Als je daarentegen vooral "in je hoofd zit" en je volle focus bijvoorbeeld op je bedrijf, gezin of carrière richt en (bijna) geen tijd voor jezelf neemt, is het een nieuwe uitdaging de opdrachten uit mijn e-book te doen.

Leuk toch? je houdt vast van uitdagingen...

Durf je twintig minuten van je hoofd naar je hart te gaan?

Durf je op deze onorthodoxe manier je ware dromen te ontdekken: dat wat je werkelijk wilt met je kostbare leven? Give it a try...

En daarna, als je de opdrachten uit het e-book hebt gedaan, stuur ik je later een leuk cadeautje. 

Vraag hier je gratis e-book aan " Ontdek in 3 stappen je ware dromen voor werk- en prive leven."

rpt

Is dit e-book wel iets voor mij als praktische ondernemer? Jazeker, bleek al meteen. Toen ik met je onorthodoxe methode aan de slag ging, kreeg Ik frisse ideeën en nieuwe inzichten voor prioriteiten in mijn leven. En het kostte me maar een halfuurtje. Aan te raden! En toen ik daarna het cadeautje kreeg dat je me in een mail toestuurde, viel het kwartje...

Mirjam Streep,ondernemer

Ik heb in deze rare Corona tijd dit gratis e-book voor je gemaakt.

Pak je de kans om even naar je hart te gaan en stil te staan bij wat je werkelijk wilt?
Ik ben mindshift mentor, business coach, jurist en oud- Europarlementarier.

Af en toe moeten we onze voeten op de keukentafel of op het bureau leggen en ons eens achter de oren krabben. Wat zijn onze werkelijke doelen en verlangens in ons werk en in ons prive leven. Vind je niet?

Dit e-book helpt je op weg. Succes!

>